fler bilder från plåtningen i torsdags


 
 
pussar från mig

ber tusen gånger om ursäkt

hej mina favoriter! jag ber verkligen om ursäkt att jag inte bloggat som jag lovat.. under skolstarten har det varit en hel del nytt och hjärnan har inte hängt med ordentligt, men nu börjar allting falla på plats igen. det har varit så mycket med nya klassen, nya intressanta lektioner och sånt som gjort att jag inte haft tid över för bloggandet.

aja, nu ska vi komma på bättre tankar. jag är ju trots allt tillbaka, haha!  idag när jag kom gående från bussen fastnade min blick mot den grå betongen under en bro. solen sken så fint emot det, och ljuset var helt perfekt. min första tanke då var att jag verkligen måste dit och fotografera! jag gick hem, bad min syster att hänga med, plockade ihop lite olika kläder, tog kameran och gick ut igen. vi ställde upp kameran, bytte om och började fota. lite längre ner finns några av bilderna vi tog idag. dock bara bilder på mig, men bilderna på caroline kommer ut en annan dag då jag hunnit lägga över alla bilderna i datorn osv. 

idag var alla ettor i borås på åhaga och lyssnade på annelie pompe och petter som höll i en föreläsning om deras liv typ, hehe.. grymt bra var dom båda två!! riktigt kul att höra när de berättade allting faktiskt, och petters rapp var ju nästan bäst av alltihopa!!!!

jag hoppas att ni haft en otroligt bra dag, hörs snart igen! xoxo

 
 
 

lime

 
 
 
 
 
 

jag och min lillasyster